SFO

SFO’en er Sofiehøjs fritidstilbud til elever på 0. til 3. klassetrin.

Det sker i SFO’en
De fleste dage har vi to aktiviteter i SFO’en, en værkstedsaktivitet og en udeaktivitet – og ellers indbyder vores område til masser af fri leg.

Vi har rulledage den sidste onsdag og fredag i hver måned – børnene kan rulle på rulleskøjter hvis de har beskyttere på håndled, albuer og knæ og hvis de har cykelhjelm på. Børnene kan løbe på løbehjul hvis de har albue og knæbeskyttere på og hvis de har cykelhjelm på hovedet. Børnene elsker disse dage, og synes det er fantastisk at rulle rundt på legepladsen.

Den første fredag i hver måned har vi legetøjsdag. Her opfordrer vi alle børn til at tage et stykke legetøj med hver som de kan lege med sammen. Børnene synes, at det er skægt når mange har legetøj med hjemmefra, så de kan se hinandens legetøj  og låne hinandens legetøj. Vi opfordre ikke til at tage yndlingslegetøjet med, da det kan blive væk.

Praktiske informationer

Åbningstider

  • Morgen-SFO: Morgen-SFO’en har åbent hver morgen fra kl. 6.15 til kl. 8.30. I morgen-SFO’en kan børnene få morgenmad i form af havregrød og boller – og herefter hygger de sig med at tegne og med at lege inde og ude.
  • SFO:  SFO’ens åbningstid er mandag til torsdag fra kl. 13.50 til 17.00 og fredag fra kl.13.50 til kl. 16.30.

Tilmelding til morgen-SFO og SFO sker ved henvendelse til skolens sekretær Cecilia Wael på kontoret@sofiehoejfriskole.dk.

Lukkeuger og lukkedage
SFO’en har lukket i uge 28, 29 og 30. Desuden er der lukket flg. dage:

  • De tre dage før påske.
  • Store Bededag.
  • Fredag efter Kristi Himmelfart, fredag efter Grundlovsdag.
  • Mellem jul & nytår.

Legeaftaler
Hvis jeres barn skal lave en legeaftale kan det gøres når i henter jeres barn eller ved at i laver en legeaftale dagen før.

Frugten
Børnene medbringer hver dag et stykke frugt eller en mellemmad, de kan spise i løbet af eftermiddagen.

Afhentning
Når I henter jeres barn om eftermiddagen, skal i minde jeres barn om at sige farvel til den voksne, der har blækfunktionen. Jeres barn skal også huskes på at blive krydses ud. Når jeres barn er stor nok til selv at tage hjem, skal det selv huske på både at sige farvel og at krydse sig ud, så vi ved at jeres barn er taget hjem.

Tabulex

Husk at benytte tabulex. Login på Tabulex her…