Arbejdsdagen 11. september 2021

Published by admin on

Arbejdsdagen 11. september 2021

Kære alle på Sofiehøj Friskole

Endnu en dejlig dag med skønne mennesker på Sofiehøj Friskole.

Arbejdsdagen er nu slut og jeg vil på vegne af bestyrelsen, ledelsen, lærerstaben og ikke mindst eleverne gerne takke de forældre og elever, som har brugt hele deres lørdag på Sofiehøj Friskole. Jonathan vores pedel havde fået fri i dag, men havde sørget for, at der var indkøbt materialer mm.

Vejret var med os og heldigvis kun et par dråber regn i løbet af dagen. Vejrudsigten havde ellers lovet masser af regn.

Madholdet havde lavet lækre hjemmelavede sandwichbrød til flæskestegs sandwich, som vi nød til frokost kl. 13.00. Efter frokosten gik en del hjem og de tilbageværende knoklede for at blive færdige. Vi afsluttede dagen i samlingssalen med hjemmelavet chokoladekage, kaffe og vand.

Desværre var der mange, som udeblev i forhold til antal tilmeldinger der var sendt til skolen. Vi var på arbejdsdagen ca. 60 voksne og 30 børn ud af 93 voksne og 85 børn tilmeldte. Der var derfor rigeligt med morgenmad 😉. Heldigvis var der ikke forud for arbejdsdagen købt ind til frokost.

Vi nåede desværre ikke de opgaver, som vi havde stillet os i udsigt med de mange tilmeldinger, der var givet og de opgaver, som var igangsat blev desværre ikke færdige i dag.

Derfor laves der en ekstra arbejdsdag søndag den 03. oktober 2021 kl. 09:00 – 16:00. Jeg håber at vi denne dag kan få mindst 30 – 40 forældre til at møde op.

På denne ekstra arbejdsdag vil der kun være malerarbejde inde og ude.

Der vil fra på mandag den 13. september 2021 være en tilmeldingsblanket på forældreintra til den ekstra arbejdsdag. I vil hører nærmere om arbejdsdagen når vi nærmer os.

På skolens hjemmeside, facebookside og instagram kan I allerede nu se billeder fra arbejdsdagen.

Hjemmeside: https://sofiehoejfriskole.dk/

Facebook: https://www.facebook.com/Sofiehoej.Friskole/

Instagram: https://www.instagram.com/sofiehoejfriskole/

Endnu engang en stor tak til alle de fremmødte.

Hilsen

Henrik Kirkestrup

Bestyrelsesmedlem

Henrik.kirkestrup@sofiehoejfriskole.dk

Tlf.: 31271917

Categories: Nyheder