1-årigt barselsvikariat pr. 1/8 2020 eller snarest derefter

Published by admin on

Sofiehøj Friskole blev oprettet af forældre i 2012 og er en velfungerende og spændende skole. Skolen ligger midt mellem Holbæk, Roskilde og Frederikssund i skønne omgivelser. Vi har rigtig gode faciliteter inde og ude, et godt arbejdsklima og forældre, der anerkender vores arbejde. Vores ca. 200 dejlige elever er dét, vi mødes om dagligt.

Vi bygger på følgende værdier: fællesskab, faglighed, gensidig respekt, omhu og ambition og det hele menneske.

Vi kan tilbyde et barselsvikariat i skoleåret 2020-21. Stillingen indeholder tysk i 7., 8. og 9. klasse og engelsk i 4.-6. klasse og valgfag i et praktisk/musisk/kreativt fagområde. Stillingen kan skrues sammen med en ansættelsesgrad fra 89-100% af fuld tid, alt efter ønsker og kompetencer.

Vi forventer, at du er tydelig, humoristisk og robust, samt at du har positive forventninger til børn og voksne. Du har en anerkendende tilgang og ser forskellighed som en styrke. Du arbejder struktureret og har et godt overblik. Du er i stand til at håndtere børnegrupper på egen hånd og i tæt samarbejde med andre. Du er fagligt og pædagogisk ambitiøs. Klasseledelse og relations- arbejde er naturligt for dig i arbejdet med eleverne. Du har linjefag i tysk og gerne med erfaring i at føre til prøve og linjefag eller linjefagskompetencer i engelsk.

Om os/ det kan du forvente: Vi arbejder morgen, middag og aften, men bestemmer selv hvor – og hvornår vi forbereder os, og der er højt humør på lærerværelset. Vi er heldige at have både mænd og kvinder ansat og mange af os har samlet undervisningserfaringer i folkeskolen. To gange årligt tager vi på pædagogisk døgn, og lejrskoler er en vigtig aktivitet hos os. Som underviser på Sofiehøj får du pc stillet til rådighed. Løn efter gældende overenskomst foruden et sofiehøjstillæg.

Du kan finde mere info på vores hjemmeside www.sofiehoejfriskole.dk.

Du er velkommen til at kontakte skoleleder Elisabeth Haulund hvis du har spørgsmål på 22799060. Samtaler forventes afholdt løbende, så send os din ansøgning, når du har den klar senest d. 27. juli 2020 kl. 10.00.

Ansøgning med eksamensbevis og relevante bilag mailes til: elisabeth.haulund@sofiehoejfriskole.dk

Categories: Nyheder