VIGTIG INFO VEDR. COVID-19:

Published by admin on

Kære forældre,

I morgen og fredag appellerer vi til, at I holder børnene hjemme, hvis I har mulighed for det. Hjælp gerne hinanden m pasningsmuligheder. I bedes orientere lærerne via intra i morgen tidlig, så de kan danne sig et overblik.

Fra på mandag lukker skolen ned, og der vil være en form for pasningsmulighed for børn, hvis forældre arbejder med udsatte borgere eller i andre kritiske funktioner. Det orienterer jeg ud om, så snart det er på plads.

Da vi endnu ikke har fået meldinger fra ministerier og organisationer, kan der forekomme ændringer løbende – så hold øje her. Sammen finder vi de gode løsninger og håber ingen på Sofiehøj lider under denne noget specielle situation.

På skoleledelsens og bestyrelsens vegne,
Elisabeth Haulund / Jonathan Dennis (næstfmd.)

Categories: Nyheder