Ledig stilling: Pædagog til vores SFO pr. 1. maj

Published by admin on

Vi søger en uddannet pædagog, der selvstændigt kan bidrage aktivt til det gode fællesskab blandt børn og kolleger.

Stillingen er på 18 timer om ugen. Timerne fordeles på morgenåbner og eftermiddage inden for tidsrummet 6.15-8.30 og 12.50-17.00. Der er sat tid af til deltagelse i lejrskoler, pædagogiske weekender samt møder.

I maj og juni i år vil timerne blive brugt i vores førskole, i tidsrummet 8.15 til 13.50.

Der er mulighed for at tilknytte ekstra timer til stillingen, som skal læses i førskolen.

Du skal have en god balance mellem at være tydelig og sætte klare rammer og så at møde børnene med positive forventninger i en anerkendende tilgang. Vi vægter ude-liv og søger en pædagog med engagement i kreative og/eller musiske aktiviteter.

 

Sofiehøj Friskole blev oprettet af forældre i 2012 og er i god vækst. Skolen ligger midt mellem Holbæk, Roskilde og Frederikssund i skønne omgivelser. Hos os får du imødekommende kolleger og forældre, der anerkender vores arbejde.

Pædagoger, lærere og teknisk/administrativt personale udgør en samlet enhed, der er fælles om at give det bedste til vores 200 elever i tæt samarbejde med forældrene.

Vi bygger vores skole og SFO på følgende værdier: fællesskab, faglighed, gensidig respekt, omhu og ambition og det hele menneske.

Du kan finde mere info på vores hjemmeside www.sofiehoejfriskole.dk.

Spørgsmål kan rettes til SFO-leder Mette Kristiansen på 4640 0173/26803353, hvor man også kan aftale et besøg på skolen.

Løn efter gældende overenskomst.

Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2023. Vi holder ansættelsessamtaler fra den 6. marts.

Ansøgning med eksamensbevis og relevante bilag mailes til: kontoret@sofiehoejfriskole.dk senest d.13. marts.

Categories: Nyheder