Stillingsopslag pædagog

Published by admin on

Vi søger en pædagog/erfaren medarbejder, der kan indgå i en engageret personalegruppe. I vores arbejde med børnene vægter vi, at deres fritid består af leg, bevægelse og kreativitet – hertil bruger vi bl.a. vores fantastiske udearealer i al slags vejr.

Det forventes at du som ansat selvstændigt kan sætte aktiviteter i gang og tydelig kan sætte klare rammer, samtidig med at du møder børnene med anerkendende tilgang.

Vi har en stilling på 20-25 timer om ugen. Timerne fordeles på én morgenåbner og 5 eftermiddage inden for tidsrummet 6.15-8.30 og 13.10-17.00.

Sofiehøj Friskole blev oprettet af forældre i 2012 og er i god vækst. Skolen ligger midt mellem Holbæk, Roskilde og Frederikssund i skønne omgivelser. Vi har gode lokaler, imødekommende kolleger og forældre, der anerkender vores arbejde. Vores ca. 200 dejlige elever er dét, vi mødes om dagligt. I SFOèn kommer ca. 75 børn fra 0.-3. klasse.

Vi bygger på følgende værdier: fællesskab, faglighed, gensidig respekt, omhu og ambition og det hele menneske.

Pædagoger og lærere samarbejder, og vi er heldige at have både mænd og kvinder ansat. To gange årligt tager vi på pædagogisk døgn. Løn efter gældende overenskomst.

Du kan finde mere info på vores hjemmeside www.sofiehoejfriskole.dk.

Du forventes at besøge skolen, inden du søger. Kontakt SFO-leder Mette Kristiansen på 4640 0173/26803353 eller skoleleder Elisabeth Haulund for aftale og evt. spørgsmål på 46400172/22799060.

Stillingen ønskes besat snarest dog senest pr. 1. januar 2022. Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

Ansøgning med evt. eksamensbevis og relevante bilag mailes til: kontoret@sofiehoejfriskole.dk før d. 26. november 2021.

Categories: Nyheder